6 причини да ревнувате бившия

Старите ви рани са се отворили отново
20 дек 2019 23:00, Михаела Лазарова
26
6 причини да ревнувате бившия
Снимка: istock

Любовните раздели са сложен процес, но трябва да преминем през него. Минава известно време, вие продължавате с нова любовна връзка, но се случва така, че разбирате, че бившият ви също е създал такава. Тогава се появява чувството на ревност към него. Защо?

Изпитвате лека носталгия

В човешката природа е заложено да изпитваме носталгия, дори когато сме преодолели любовната раздяла. Дори и на този етап да се намирате в щастлива любовна връзка, нормално е понякога да се сещате за онези хубави моменти, които сте имали с бившия си.

Защо тя е напълно различна от мен?

Въпрос, който си задавате за новата половинка на бившия ви партньор. Към него си задавате и другия въпрос – дали той вече предпочита сериозни взаимоотношения със съвсем друг типаж жени. Това ви кара да си мислите, че може би не сте била силно желана от него, че някоя друга е пленила повече сърцето му.

Старите ви рани са се отворили отново

Понякога, дори когато сме разделени от месеци с някого, нашите любовни рани може да се отворят отново. И причината да ни боли е, че той ни е заменил толкова скоро с друга. И изпитваме силна ревност. Някои белези се нуждаят от повече време, за да зараснат напълно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хич не ме боли за бившите...
21
0
 
1
 
! Отговори
- преди 4 години
Би било чудесно бившата да ви ревнува, особено ако е получавала бонуси. Но реалността е друга - например наблюдава познатите заучени маниери и фрази, с които се опитвате да се докопате до следващото канарче и съответно дали то е достатъчно наивно.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
21, благодаря за информацията.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Не сме от тези зодииРевността има ли нещо общо със зодиите?Според мен, това чувство много зависи от характера на отделния човек. Но зависи и от поведението на партньора/партньорката. На никого няма да му е приятно и няма да е равнодушен, ако гаджето или брачната половинка има забежки.Дали човек ще ревнува или няма да ревнува бившия или бившата, зависи от много неща.
18
0
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 4 години
Доколкото знам, според нашите стари традиционни народни вярвания в дните, когато има Задушница, душите на починалите хора кацали като птици по дърветата около гробищата и чакали да видят близките си, които ще дойдат да ги поменат. Също така са вярвали, че има някакъв период около Спасовден, когато Господ ги пускал за няколко дена да се върнат в света на живите.Има едни малки книжки със заглавие "Български народни празници и обичаи". Там са описани тези неща, човек да ги знае за обща култура.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иска ви се.
16
3
 
1
 
! Отговори
чалга преди 4 години
порноактрисите се ревнуват или ревнуват на кои им пука
15
3
 
1
 
! Отговори
не сме от тези зодии преди 4 години
не сме от тези зодии
14
3
 
1
 
! Отговори
глупости преди 4 години
не ни занимавайте с вашите глупости хай-лайфа се ревнуват-таратайки хахха
13
3
 
1
 
! Отговори
брад пит преди 4 години
мелания ревнува тръмп хахха
12
2
 
20
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Каква ревност към бившия или бившата бе???Жените са свикнали да получават бонуси от връзката и просто завиждат на следващата, която ги получава.Мъжете имат силно развито собственическо чувство и се ядосват, че някой друг си играе с бившата им играчка.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До дс медииДа не би по-рано да си имал връзка с тях и затова сега те да ревнуват, защото си ги изоставил?
10
3
 
4
 
! Отговори
идиоти дс преди 4 години
статиите на дс не ме интересуват
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Всякакви видове караконджоли, вампири, таласъми и тем подобни.
8
2
 
4
 
! Отговори
дс медии преди 4 години
дс ревнуват и дс злобеят,че нямам връзки с тях и пишат глупости
7
4
 
14
 
! Отговори
Каква ревност, бе? преди 4 години
Днес е Игнажден! За друго трябва да се тревожи човек.Започва периодът, който в старите вярвания на българите съответства на Хелоуин в Западна Европа. Нарича се "Мръсни дни, Караконджолови нощи" и продължава чак до Богоявление.Това са повече от две седмици. Вярва се, че през този период демоните от Отвъдното нахлуват в света на хората и вилнеят нощем. Затова всички се прибират преди да мръкне и само в краен случай излизат извън дома си по тъмно, но носят чесън илидруг амулет срещу злите сили.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали винаги става въпрос за ревност? Някои просто злобеят, защото мъжът, когото вече ненавиждат, е успял да си намери нова приятелка или съпруга и е щастлив с нея. Страничен наблюдател може да сбърка тези негативни емоции с ревност.
5
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои жени ревнуват не защото са все още влюбени в бившия си, а защото са изгубили ценни бонуси, които им е осигурявала предишната им връзка. И като вижда, че друга получава сега същите блага, бившата се ядосва, съжалява и ревнува.
4
0
 
17
 
! Отговори
Михаела греши преди 4 години
Повечето мъже харесват определен тип жени. Не че няма изключения, но има твърде много примери относно това, че си приличат в някои отношения гаджетата, които си подбират онези момчета, които наистина имат възможност за избор.Знам и няколко случая, при които втората съпруга на конкретен мъжприлича на първата.
3
5
 
7
 
! Отговори
Седма причина преди 4 години
Овца сте.